الاثنين، 9 يناير 2012

Tibet Platosu

Qinghai - Tibet 4000 daha yüksek bir oranda? Yukarıda deniz seviyesi dünyada türünün en yüksek olduğu.Güneşten yeryüzüne en yakın nokta olarak, genellikle, hak tanımlanmıştır. Bir yerde yol inşaatı "yol ilahi." Denir Ve tren tüm hızıyla üzerine inşa edildiğini kabul edildi, şimdi, demir yolu bir "cennet" yol açar.
 
Kuzey eğilimli güney-batı Çin yüksek bir yayla var .. 4000'den fazla ortalama yüksekliği? Deniz seviyesinden ve yukarı deniz seviyesinden 7000 metreye kadar 50'den fazla üst yüksek katlı Anov ile tepesinde .. Deniz seviyesinden 8000 metrelik bir kazanç da dahil olmak üzere Qomolangma'ya .. toprak üzerinde türünün en yüksek olduğu.Dünyanın yayla alanlarında bu bölümü gökyüzü kucaklamak ve Paradise Oanha ada Taatlf Balltham sırları kuşatılmış olan hava, yansıyan gibi görünüyor. . Yani Qinghai - Tibet, "Dünyanın Çatısı" ya da bilinen "yarımkürenin üçüncü kutup

. Her zaman Tartışma etiket "soğutucu" olarak gülümseme? "Herhangi bir zarar"? "Oksijen eksikliği?" "Rakım hastalık" .. Bu eşsiz coğrafi özellikleri ve engellerin sonucu insan rahatsızlık başvurmadan yerel hava önlemek ve anlatılan taciz .. Bu yapılandırma, entegre bir coğrafi özellikleri ve mükemmellik tür zenginliği sağlar. Karlarla kaplı dağlar parlak beyazlık, kutsal göl ve ön mavi gökyüzü ve beyaz bulutlar yansıyan net taşan su ve Mashb yemyeşil ve geniş Gobi Çölü, sayısız nadir canavarlar çok türe ev parlaklık olurdu.

Qinghai - Tibet seyrek bölge ve geniş bir alana ve nüfusa sahip. Topraklarının kilometrekareye düşen nüfus yoğunluğu dört kişi aşmaz. Daha on yıl öncesine göre göre, ilkokul arkadaşlarıma bir büyük kamyon için şoför olarak çalışan orada dört yıl boyunca var oldu. O ne Baida içinde kilometre kesim onlarca sonra bir adam ve duman görmek mümkün edildiğini sık sık kamyon sürücüleri söyledi. Böylece, neredeyse güçlü yalnızlık zihin kaybetti.
 
  Bu bir yandan, diğer yandan, bazen sürpriz ile işaretlenmiş, bir şekilde onlar başka koyun ve çayır mera Almentgulwn satılan sonra evlerine dönen dahil olmak üzere bazı Tibetliler, .. Ve sonra onları arabasının bağımsızlığını sağlamak için onu isteyen yolun iki tarafında durdu. Şarkı söyleme gibi doğa Tibetliler. Onların kesintisiz şarkı başlayana kadar arabaya gitti, bunların iniş kadar.Trabhm ses Almistohac için, yol boyunca benim taziyelerini yankılandı

 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق