الاثنين، 9 يناير 2012

Marsilya / Fransa 'da Turizm

Marsilya (Fransızca: Mersaa Marsilya ve Arapça kelime İtalyan kökeni: Marsilya Marsiglia, Alkstanih gönderen Marselha arasında) Akdeniz kıyısında Fransa'nın güneyinde bulunan Paris şehir ve Lyon kenti sonra nüfus açısından Paris'ten sonra Fransa'nın ikinci büyük şehri olan ve üçüncü büyük şehri, , 7.206.231 nüfuslu (istatistik 2007) nüfuslu Fransa'da en önemli liman.
 
Marsilya şehri. Bir yarım daire şeklinde.Liman içine uzatır, modern gemiler için küçük oda değildir. Bu port ve tenezzüh tekneleri dolu ve restoran ve kafeler, turist çekmek kentin en önemli özellikleri ile çevrilidir. Ve aynı zamanda turistler için ilgi çekici özelliklere eski liman ve Alcanpier, modern mağazaları ile kaplı bir ana cadde, içine uzanır

.Ve eski liman, dünyanın en aktif limanlarından biri büyük bir modern limanın 10 km batıya doğru uzanır. Ve ticaret gemileri bu limanda dünyanın çeşitli yerlerinde yerleştirildi. Ve Notre Dame de la Garde Kilisesi de dahil olmak üzere pek çok kilise vardır.Araplar ve Müslümanların büyük bir kısmı varlığında Fransız şehirlerinden geri kalanından şehir özelliği ve bunun Cezayir, Cezayirli çok sayıda No 49 devlet lakabı Tunus, Fas ve Cezayir gelen özel Mağrip dışındadır. Takım Şampiyonası birkaç yıldır yoktu sağlamak, bu yıl Fransa ligi hakkında Olimpik Marsilya kazandı.
 
Ve yaklaşık bir yıl M.Ö. 600 yılında Marsilya kurmuşlardı. Onlar Mssalia M, Küçük Asya'da maceracılar Yunanlılar. Sonra bağımsız ilk yüzyıl kadar Marsilya şehri ve Romalıların yönetimine girdi ve aynı bozulma, daha sonra kent Haçlı Seferleri sırasında Orta Çağ'da önemini ele geçirdi. پ ro ڤ ans onu 1481 AD ve kanlı çatışmalara Fransız Devrimi sırasında on sekizinci yüzyıl sonlarında Marsilya gerçekleşti Fransa'da Marsilya parçası olan bir il haline gelmiştir. Kaydet ve Akdeniz ve Hint Okyanusu arasında 1869, su yolu, Süveyş Kanalı açık, ve yük gemileri için bir merkez olarak şehrin önemini gelen kanal yükselmiştir
.Marsilya ekonomisi ticaret, sanayi dayalı ve Fransa'nın tüm limanlarında gemilerin hareket neredeyse üçte kentin liman barındırıyor. Ve yaklaşık 4500 gemi bir yıl bağlantı noktasını kullanarak. Ve dünyanın farklı yerlerinden gelen kimyasallar, gıda ve petrol ithalatının Marsilya bölgesinde üretilmektedir. Ürünler endüstriyel tuğla veya tuğla şehir ve mumlar ve motorlar, ilaç, sabun ve fayans vardır.
 
Marsilya, "600 M.Ö. Yunanlılar tarafından kurulmuş en eski ve ikinci büyük Fransız kentleri. M, ve sonra bir liman ve ticaret merkezi olarak gelişti sonra Romalılar tarafından ele ve dağınık tarihi yerler ve anıtlar yer, çoğunlukla Yunan ilk yerleşim Roma eklemeler ve liman ve renk efektleri mimarlık cazibe yoğunlaştı

Sadelik ve gerçekçilik Marsilya ile karakterize ve özellikle ilgi çekici pek çok meydan ve ziyaretçilerini bekliyor yaya bir sürü genel olarak Fransız kentlerinde bir özellik gözden yoksundur.

Metro parçaları arasında hareket yapma, Paris alt bölümleri ve sokaklarında Marsilya gibi, Romalılar ve Yunanlılar zamanında kalma tarihi anıt kolaydır.

Ve eski liman alanı restoranlar, oteller, iş hanları ve lüks Aktif alan bir Belçika kenti sağlar marina iskelesi, balık için bir pazar ve Denizcilik Müzesi gibi müzelerin sayısı da vardır dolu.
 .Ayrıca ünlü Marsilya Opera Binası mimari şaheseri dekore edilmiş ve neredeyse 1920 yılında yangın geçiren şehrin kalbinde ve sakinleri nezaket ve incelik, açıklık ve duygu sıcaklık ile karakterize olup, nüfusun yaklaşık dörtte Afrika kökenli ve yaymak Abqa Afrika soyundan olmasına rağmen etnik açısından birden toplanıyor atmosfer, Marsilya da doğanın güzelliği ve Akdeniz sahilleri, pitoresk kanyonları ve su Akdeniz komşuları keşfetmek için bir başlangıç ​​noktasıdır.

Şehrin ana plaja ve suların saflık olarak nitelendirilir Marseille plaj, biten Corniche, başlangıcıdır şehir merkezi sahil "Dokatlanz" yakın en ünlü plajlarından.

Ve deniz suyu harika bir sahne girişinde getirir ve görüntü tamamladı gölde kayaların yakınında demirli birçok küçük balıkçı tekneleri tekne ve çiçek bahçeleri ve palmiye ağaçları ve bir botanik bahçesi ve Yarımadası boyunca küçük koylar birçok bulmak bakan sevenler çekiyor Corniche, yürümenin spor tadını çıkarabilirsiniz Mamoosk.

 Cassis kentinde ise Marsilya tatil muhteşem batı ve kayalarla çevrili, beyaz yüksek katlı önemli değişikliklere yol açtığı ve halen uygarlık ve gelişmişlik düzeyi aynı aura oluşan ve alanın gölge çevresinde eski köy odaklı Dağı yanındaki şehir kurmuşlardır Fransız şehirleri kaybetmiş eski sihirli, korumak değildi.

Ve turistler güneşin altında yalan ve 1381 yılında inşa edilen Orta Çağ, kalma kale köyünü ziyaret çeker daha ne.

 Bu geziler kalker dağlar ve oyma girişi arasında uzanan deniz dar kanyonlar için sevilen ünlü tekne yolculuğu ve enerji ve aktivite varsa 90 dakika mesafede yer alan batı, plaja arkasında daha fazla ve daha iyi oluklar ulaşmak için yürüyebilir, ve plaja dağcı kayalar alçalma olabilir ve kayaların yüksek tecrübesi arasında yüzme, kökleri, derin ve mavi var su kayaların arasında bir yer bulmak nerede ağaçların Alosob bazı yayılması herhangi bir ziyaretçinin kaçırmaması gereken

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق