الاثنين، 9 يناير 2012

Malta adasında Turizm

Malta adası, İtalya güneyinde Sicilya bulunan küçük AB üyesi ülkeler, uzunluk ve 14 km genişliğinde 27 km geçmeyen bir alan ve Btksha sıcak güneşli ve güzel plajları ile ünlüdür.
Çünkü ülkenin küçük bir alanda dört yüz bin kişi arasında "Malta" nın adanın sakinleri sayısı, nüfus yoğunluğu oranı çok yüksek, sizin için yaklaşık 1200 kişi bu oran nüfus yoğunluğu bakımından dünyada üçüncü en yüksek ülke ülke nüfusunun% 94 kentsel alanlarda canlı bir hale getirir kare .

Turizm ve hafif sanayi, Malta ekonomisinin belkemiği, onlar dokumacılığı ile ünlü, takı, gümüş ve altın, seramik, cam üfleme ve Malta oluşumu yaratıcı olduğu el yapımı nesnelerin takı.
 
Turistler için ilk hedef hem de su üstünde kayakçı ya da dalış için güzel manzara ve güneş ve kum plaj ve su sporları severler için geniş bir dağlık alan için bir istek zevk Malta sınıf turizm

Global turizm, turizmin son bulguları ile tarih arasında Malta toplanan, Afrika ve Arabistan ile Avrupa'da arkeolojik Kupası koşucular, bu tarihi olayların etkileri kalabalık ve özellikleri Arapça Malta gibi cömertlik ve şefkat gibi insanlar, ve Birleşik Krallık, Almanya, İtalya, Libya ve numara gelen turistlerin çoğu hala baskın yılda yaklaşık yarım milyon kişi.

 Turistler Malta eğilimindedir Arap ve Avrupa uygarlıklarının karıştırma Not olabilir, burada binaların İtalyan görünümünü ve oriels Giriş evleri işgal ahşap, Arap atların dokunun.
 
Turist Malta alan küçük ve bu Kulatan "kale şehir" yaşam belirtilerinin çok korudu Arap, Malta, eski Arapça ve "St John Şövalyeleri" Ortaçağ ünlü kalelerinden biri olan kale gibi, aynı gün kalelerinden Qotain ziyaret edin ve bu olabilir Kulatan turistler, modern Malta ve keşfetmek için en iyi yolu yürüyerek olduğu için Ametzjta iki uygarlığın tam olarak fikir verim yok

Bozktha ünlü tarihi tapınak Migalit, Allve Taş Devrine kadar uzanan başkent Valetta, ve Saflina, Allve üç bin yıl öncesine ait olay Tapınağı: UNESCO Dünya Mirası tarafından kabul Malta üç alan vardır.
 
Malta Afrika kıtasında coğrafi olarak bulunan, ancak siyasi Avrupa kıtası içinde.

Malta ve Goudec Komünü ve ıssız adalar: Ülkenin üç adadan oluşur meskundur potansiyeller ve Aziz Paul adası olarak iki katına çıkar. Bu kez Avrupa, Afrika kıtaları birbirine bağlayan, geldi coğrafi kalıntıları gibi adalarda ortaya çıkan, ülkenin iklimi Akdeniz iklimidir. Bu yıl boyunca ortalama 19 santigrat derece iken, aylık ortalama sıcaklık, 12 ve 26 santigrat derece arasında değişmektedir.Kış aylarında çoğunlukla düşen yaklaşık 500 mm yağış,

En önemli Rkaún Malta ekonomisi tarım, balıkçılık ve turizmdir. Şirket Malta Kuru Dock (Malta Drydocks) şirketi Malta şirket varlıklarının başka bir iddianın varlığı ile, ülkedeki istihdamın en büyük operatörü ve Avrupa'nın en büyük ikinci gemi istasyonudur Azzopardi (AJD TUNA), Akdeniz havzasında özel bir balık deniz en büyük ve özellikle balıkçılık ve balık yetiştiriciliği mavi yüzgeçli orkinos ve turistlerin en çok bir yıl yarım milyon insan hakkında numaralandırma, İngiltere, Almanya, İtalya ve Libya gelir.Yıl 1992, Malta'da bir borsa oluşturmak. İtalya ve Libya ile güçlü iş ilişkileri vardır.

 Adada hiçbir demiryolu ağı yoktur, aksine özellikle başkent Valetta çevresinde, Malta birbirinden pek çok alanda bağlantı otobüs yoğun bir ağ var. İngiliz döneminde bu ağın tarihi sömürgecilik. Uluslararası havaalanı, Luke ise oradan Malta, Gozo adasında helikopter bağlayan bir çizgi vardır.Nadir Comino adasına hareket ederken birkaç kez Gozo bir gün olacak hareketin ifadeler de vardır.
 
Bir Malta, özellikle Arap ülkeleri, Avrupa kıyılarında, özellikle ucuz Malta Malta kaçakçılık Libya petrol bilinen Libya, küçük bir ada, gelir kaynağı, sahip olduğu bilgi ile, Malta devlet yaz aylarında haftada 4 milyon litre miktarı bu sürecin lehdar konumundadır.
 
Bu süreç, Malta ekonomisi, petrol sağlanan

.Tarih boyunca komşuları ve Manlleha, İtalya ve İngiltere özellikle kuzey (eski sömürgeci güç), etkilenen Malta kültür dili de güneyde Arap ülkeleri tarafından etkilenir. Olarak, yukarıda ülkede kilisenin güçlü bir etkiye bahsetti. Malta, özellikle eğitim, resmi dil olarak İngilizce benimsenmesi ile ülkedeki İtalyan kültürel etkisi mücadele çalıştı. TV kanalları artık her yıl binlerce ülkeye gelen turist ardından ilk ev Malta, İtalyanlar, İtalya için çok sayıda İtalyan Büyükelçisi vardır.
 
  Malta Alangleza Trafik sistem caddenin sol sürüş sistemi, yani izleyin. Malta folklor Erkek ve Kadın iç içe el grupları aracılığıyla, İtalyan benzer ve Arap Mağrip bir danstır. Malta. Malta ortak İtalyan mutfağı onların tarih boyunca onu ele insan Mağrip, yakınlık bilinmektedir.
 
UNESCO Dünya Mirası tarafından kabul Malta üç alan vardır:. Taş Devri kadar uzanır ünlü Bozktha tarihi Migalit tapınak, bir başkent Valetta, ve M.Ö. üç bin yıl öncesine kadar uzanıyor Sflana durumda Tapınağı M

.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق