الاثنين، 9 يناير 2012

İsviçre Turizm

İsviçre Konfederasyonu Orta Avrupa'da federal bir cumhuriyettir. 26 Kenton oluşmaktadır. Bern ve idari merkezi ve Birlik başkenti şehir.
 
İsviçre 1515 yılına dayanan tarafsız bir dış politika izledi.Dünyanın en zengin ülkelerinden biridir. Ve ben kendi şehirlerinden biri 2008 yılına kadar en büyük şehridir Zürih vardır var, üst üste sekiz yıl dünyada yaşanabilecek en iyi şehri
 
İsviçre güneyinde Avusturya ve doğusunda Liechtenstein için batıya, İtalya kuzeyde Fransa, Almanya ile çevrilidir Güney Orta Avrupa, bulunan ve Alpler, Jura Dağları'nın kapladığı alan bölümü işgal ve bir Alpler'in koridorlarında çok bağlayan Avrupa kıtasının ortasında önemi Avrupa ülkeleri

 İsviçre, bütün dağ, Alpler'in yükseklikleri alanının yaklaşık% 7 ile, bu sektörde İsviçre yayla inmeye nüfus ve tanıtımları% 30'unu oluşturur. Bu tanıtımları birkaç göl, Alpler birkaç dizi ayrılır ve İsviçre Alpleri en yüksek tepe (Monte Rosa) içerir. Bu dağların güneydoğu takip ve vadiler ve sırtlar birçok içerir ve Alpler ve Jura dağları arasında bir koridor olarak İsviçre yayla uzanan koridor bazı nüfuz ve bir yerden başka bir yere yayla farklıdır ve birlikte dağın bölümleri oluşturan Jura Dağları, İsviçre parçası çalışırülkenin 41,285 kare Kelemtr alan tahmini. Büyük turistik değeri dağlık orman bakımından zengin doğası verdi. Dağlara Kapalı ve arasında böyle bir buzdolabı (Alanc) ve İsviçre'de (Jornervezch), bu buzdolabı önemli turizm kaynağı, yaymak ve tatlı su gölleri gibi, pek çok

.Orta Avrupa (iklim dağ) ve kar genel kapsayan serin iklim modeline İsviçre iklim ait kışın kara ve alçak bölgelerin iklimi etkileyen, buzda kayma ve vadiler ile dağlar (Fahn) esen uygulaması için turizm İsviçre tarafından istismar buzdolabı dönüşür ve yağış çoğu verimli ve düşük plato ve vadileri yaz sıcak bölgelerde lavabo. Ama iklimi genelde büyük, iklim muhteşem gözleri Vlatry güzellik okşadı, kışın veya yazın doğa ve pitoresk manzaralar sıcak soğuk ama havada dalgalanmalar hissetmiyorum

İsviçre yaklaşık 7,8 milyon kişilik bir nüfusa sahip ve nüfusunun çoğunluğu İsviçre plato küresel kentler Cenevre ve Zürih yanı sıra Basel ve Lozan gibi şehirler ülkenin başlıca kentleri arasında yer yoğun olduğu bölgelerde yaşıyor. Ve daha az dağlık üzerinde nüfus yoğunluğu ve gruplar halinde nüfus üyesi, Alman ve İsviçre nüfusunun en oluşturan ve nüfusun% 75'i konuşan Alman ve nüfusun Fransız yaklaşık% 20 nüfus unsurları Fransızca biliyor, İtalyan ve nüfusun yaklaşık% 4'ü İtalyan konuşmak unsurları varBirleşmiş Milletler raporlarına göre, bunların% 80'i AB ülkelerinden geliyor yaklaşık bir milyon kişinin yabancı İsviçre sayıda arasında bulunmaktadır federal seçimlerde zafer İsviçre halk Partisi gördüm özellikle son yıllarda yabancı olmayan Avrupa ırkçılığı bir katman, gelmesinden bu yana bu parti yayınladı Avrupalı ​​olmayan yabancılar ve yabancı işgücü piyasası İsviçre için Avrupa tercihinize göre Avrupa Birliği ülkeleri ile anlaşmaları karşı güç yasalar

Almanca, Fransızca, İtalyanca, Romanş: İsviçre dört resmi dili vardır.Batıda Almanca Kuzey ve Orta İsviçre nüfusunun çoğunluğu konuşan ve konuşan az olan Fransızca ve güney ve dağlık bölgelerde, ancak İsviçre'de İtalyan Ducha (Deutch) Alman suşları olan ülkelerden biri

İsviçre doğada laik ve resmi devlet dini, ancak Anayasa yok, federal hâlâ. "Rabbin adı" sözleriyle başlıyor ve Hıristiyanlık hem de mezhepler Din yaygındır Protestan ve Katolik, ancak İsviçre'de çoğunluğu Katolik% 41.8 ve Protestanlar% 35.3, ve Atdan doktrin için% 11.1 oranı olan belli. İslam'ın takipçileri için nüfusun% 4,3 (çoğunlukla Cosofen, Boşnaklar ve Türkler) oluşturmaktadır.

Doğu Ortodoks% 1.8, ülkeye göçmen de dahil olmak üzere azınlıkların çocukları takip dinlerin iki.İsviçre 48% 39 üzerinde% varlığına inanan ise görüşlerini ", müminlerin Allah'ın varlığını" kendilerini kabul anket bulundu Eurobarometre "Eurobarometer" in istatistiki araştırmada "ruh ya da yaşam şeylerin yeteneği." % 4 de Adrion yok dedi iken ve% 9'u ateist bulunmaktadır. 2003 yılında nüfusun% 27 Tanrı'nın varlığına inanmıyorum ki Grelli "Greeley" bulundu.Kalan% 4 dağılımı, dinlerin diğer Hıristiyan gruplar ve takipçileri, Yahudilik ve Budizm

Başka bir kanton İsviçre Farklı resmi tatil. Burada bir liste Konfederasyon en önemli tatil içerir altında bulunuyor. Ocak fatihi. Cuma üzücü. Bir Fısıh. Paskalya. Nisan / Mayıs fatihi. Sadece, Basel, Cenevre ve Zürih gibi bazı kantonlarda kutladı. Tatil yatılı veya Ascension. Bir Pentekost. Pazartesi Whit. (Tatil Gala vücut veya Eucharist) sadece Katolik kantonlar tarafından kutladı.Konfederasyonun (Ağustos fatihi.) Ulusal Gün.Katolik kantonlarda (15 Ağustos / Ağustos) Tatil yatılı. (Eylül / Eylül ayının ikinci Pazar günü) Federal dua duyurdu. Sadece Katolik kantonlarda (Kasım fatihi) Tatil tüm azizler. Aralık / Aralık 25. Aralık / Ocak 26

İsviçre ülke gelişmiş ve ABD $ 67,384 için gayri safi yurtiçi hasıla kişi başına düşen gelir olarak kişi başına düşen gelir ile dünyanın en zengin ülkelerinden biri.Zürih ve Cenevre dünyanın şehirlerde yaşamın en üst düzeyde birbirini takip eden ikinci ve üçüncü sırada yer

Tarım düşük vadilerde ve Central Plateau üzerinde uygulanan ekonomik faaliyetlerinin çeşitliliğinin bir sonucu olarak yüksek düzeyde yüksek kişi başına gelir, ve işgücünün% 4 ile ilgili tarımda çalışanların oranı ile buğday ve çavdar gibi tarım ürünlerinin, tahıl en önemli verimi, gerek İsviçre% 50 üretir ve çavdar, patates ve elma, üzüm, tarım, karışık cins tarım alanlarında herhangi bir hayvan, artan çiftçilerin gelir gibi meyveler, yaz aylarında dağların eteklerinde otlatma hareketi vardır.

Ünlü İsviçreli süt ürünleri ve büyük miktarlarda ihracat ve LVL tarım nüfusunun ihtiyaçlarını ve ormanlar İsviçre topraklarında geniş alanları kapsayacak, ancak ülke yoksul, maden kaynaklarının yanı sıra enerji malzemeleri koymak, ancak havza güç tarafından üretilen elektrik zengin ve sanayi dakika Kasaat ünlü olduğunu , hassas makine, tıbbi cihazlar, kimyasallar ve elektrikli aletler.Ayağı sanayi ulusal gelirin İsviçre Turizm İsviçre'de önemli bir gelir kaynağıdır. Yanı sıra ticari menkul dünyada var.
 
Yurtdışına seyahat İsviçre İsviçre ziyaret eden yabancı turistlerin harcamaları neredeyse eşit harcamak rağmen Turizm, İsviçre gelir geleneksel kaynaklardan biridir. 250 bin kişiye istihdam Ülkede turizm sektörünün üçüncü büyük ihracat sanayi, çelik endüstrisi sonra, mühendislik ve ilaç sektörü.
İsviçre Turizm sektöründe on dokuzuncu yüzyılda arttı. Ancak İsviçreli güzel sahneler onyedinci yüzyıldan beri çekmişti - kitap ve sanat yoluyla - aydın ve yabancı ünlülerin bir grup.

İsviçre Turizm sektörünün yaz aylarında kuruluşundan gelişti vardır.Kış aylarında yoğun kar ziyaretçilerin geliş için bir engel oluşturuyordu.

On dokuzuncu yüzyılda kış sporları faaliyetleri ile birlikte, özellikle İngiltere'de, kış tatilleri moda dönüştü. Ve bugün "zayıf turizm sezonu" İlkbahar ve sonbaharda birkaç hafta sadece ifade eder.

  İsviçre diğer sayfiye ve kış ve her iki mevsimde gevşeme olabilir beldelerinden çok bugün mevcuttur.Lüks turizm tatil köyleri ve turizm konferans doldurma kış ve yaz ayları arasındaki dönem.

 Turizmin en son moda trendleri biri de aktif bir tatil kayak ve dağcılık gibi, bir arıza sonrasında, tatil, dinlenmek ve sağlıklı yaşam "Wellness".

Bu kurumlardan biri otel ya da grup bu tatil konforunu, spor, fitness ve güzellik bakım karışımları.

Bu yeni kısa gezileri ya da tam gün tatil hafta sonu İsviçre en popüler turizm faaliyetleridir.

Ve bu geziler genellikle dağlık bölgelerde ve tekne göllerde demiryolu ulaşım araçlarıdır benimsenmesi. Restoranlar için talep bir sürü olarak dağ ve geleneksel otel sektörünün pahasına.

İsviçre hiçbir bölgenin turizm faaliyetlerinin bir tür egzersiz isteyen değildir.Kışın yaz ve kayak sırasında tırmanma teklif turizm sektörünün dağ tatil temel dalları ekleyin. Göl kıyısında yer alan tesis, birçoğu su sporları göstermektedir.

Özellikle Jura dağlarında birçok kırsal alanlar için kullanılabilir gibi, İsviçre şehirlerinde kendilerini tatil beldelerinde bir çok şey var, aynı zamanda turist çeşitli aktiviteler öneriyor.

Daha fazla ziyaretçi çekmek için İsviçre turizm faaliyetleri ve etkinlikleri ile pek çok alanda Yönetim. Ve büyük şehirlerde ev, müzeler, aynı zamanda konferans göl kıyıları ve işadamları arasında izdiham üzerinde dinlenme fırsatı sunar.

Özel kurumlar ve kamu makamları tarafından destek almıştır İsviçre Turizm İsviçre kurum tarafından üstlenilen göreve turizmin teşvik edilmesi.

Devlet harcamaları, ülkenin nispeten mütevazı turizm teşvik adanmış kalırken İsviçre şu anda, diğer yerler gelen rekabet ile karşı karşıya.

Son yıllarda, bu tür zengin oranı artar Hindistan, Çin ve Rusya gibi gelişmekte olan piyasalarda ulusal turizm destinasyonları teşvik etmek Turizm İsviçre Enstitüsü başlı

    

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق