الاثنين، 9 يناير 2012

Amazon / Güney Amerika ormanlarında Turizm

Amazon orman Güney Amerika kıtasında Brezilya yer almaktadır.
Amazon Amerika kıtasında bakir orman bir akciğer-nefes ülkesidir = dünyanın en büyük orman biri ve bu yüzden tüm dünya bilim adamları Astiawa Amazon küçük bir parçası olduğunu fark etmediğini, bu haber beklemek olmaz. Ve yağmur içindeki orman ve bazı bilim adamları vardır Yerli Halklar var onlar biraz deli ve bazı evde dinozorlar ve 1932 yılında orman keşfetmek girmek için bilim adamları ve köle bir grup girdi sonra dışarı gelmedi karar bir girmediniz orada kalır inanıyorum düşünüyorum

Gelişmeler ve uydular içinde daha emin olmak için olan ile, ama ağaçları buldozer ve ağaçlar ve otoyol ve konut şehirlere dönüştürülmesi tesislerine haksız kesim olan ormanlar yasadışı apaçık bir saldırı yoğun Fbdo diğer yöntemleri vardı çünkü, ilaç üretim tesisleri kurulması ile tarım ve dönüşüm şöyle dursun bu ilaçların bazı tehlikeli çeteler hükümdar ve diktatörlerin dünyanın yardımı ile dünyanın her yerine toksinler kaçak edilmektedir.

Ve tehlikede, o Brezilya ve Amerika Birleşik Devletleri Alajtthat bilim adamları yaklaşık yüzde 60 ile öngörülen olmuştu daha büyük Amazon ormanlarında yöneltilen söyledi şu anda.
Ve takım mümkün değildi onu insan faaliyetleri yakalamak için etkin uydu görüntüleri, bağlı olarak öncüllerinden çok daha sofistike teknikler kullanılarak bir çalışmayı tamamladı izleme önce
 
Bunlar Amazon sömürücülerin özellikle ahşap kalitesi ve değeri, ağaç ağaç türleri almak ve diğer türlerin ayrılmasını örneğin keşfetti.
 
Brezilya hükümeti raporu memnuniyetle karşılamakla birlikte sayıları abartılı olduğunu söyledi.
NASA için == Eğitim == 33 ve Amazon ormanlarında ağaç kökünden sorunu uyduların kullanmadan onun imkansız ile o kadar büyük ki bahseder.
 
Görüntü sorunu Kkon kaydediciler geleneksel yönlerini bazı yüksek değerli ağaçlar Khger Almahojani tercih göstermek değil miydi.

Araştırmacılar ABD uzay ajansı NASA kaynakları kullanılır. Çalışma 1999 ve 2002 yılları arasında Amazon yağmur ormanı tahrip alanları kilometrekarelik beklenen binlerce daha yüksek olduğu sonucuna vardı.
 
Çalışma Amazon insan faaliyetleri, yüzde 25 ile en büyük kaynaklanan karbon miktarı yeterli küresel ısınmaya katkıda bulunmak olduğunu söylüyor.
 
Onlar ağaç değil, başkalarının seçimine ışık tutacak gibi Brezilyalı yetkililer çalışma övdü, ancak bu rakamlar zor inanmak söyledi.
 
O ağaçları kesmek ve çevreye daha az zararlı çıkmak için Amazon kereste yararlanmak, ancak çevreciler yüksek kaliteli ağaç başarı yolların yapımı gerekir ve 2 ağır ekipman ormanın kalbinde getirmek demek işadamları iddia ediyor

Ayrıca, 40 yılı aşkın en son en kötü kuraklık, dünyanın en büyük yağmur ormanı ve Amazon Nehri havzası ve kirli su içme kesin bilemezsiniz nehir sınırındaki toprakların yaralı sakinleri de yol açtı yangın hasara kuraklık tablo nedeniyle balık milyonlarca ölüme de yol açmıştır.
 
Donisvaldo Mendonca da Silva balıkçı, 33 yaşında, "bizim için korkunç bir şey bu balık ölmüş olması ve su geri döndüğünde bunların herhangi bir olacak."
 
Çok sığ suda çırpınma hareketi mahalle sarsılan piranha kez Parana de Manakwere Amazon'un bir kolu akan bir nehir olarak ne kalır ne. Ve bankalar Gaftin boyunca balık çürümüş dağılmış binlerce

Vali 16 belediyelerde kriz Amazonas devletin Devlet duyurdu nerede artık gıda veya satmak bitkileri bulabilirsiniz nehri sınırındaki bölgelerin nüfus itibaren iki ay önce kalıcı kuraklık
Ve bazı bilim adamları da alışılmadık ölümcül kasırgalar bir dizi son yıllarda Amerika Birleşik Devletleri ve Orta Amerika vurmak bağlı küresel ısınma nedeniyle daha yüksek okyanus sıcaklıkları sorumlu tutuyor.
 
Bazı bilim adamları, Kuzey Atlantik, yakıt fırtına, hava yüksek Amazon üzerinde havada düşüş nedeni ve bulutlar ve yağmur oluşumu engelleyebilir söylemek

  ..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق